Skjermbilde 2019-06-12 kl. 20.16.40.png

BERGERSEN FLIS - COVID 19

TILTAK FOR Å HINDRE SMITTE AV KORONA-VIRUS

 

 
Bergersen Flis er opptatt av å følge myndighetenes råd og retningslinjer for å hindre spredning av Korona-viruset. Som en del av en nasjonal dugnad ønsker vi å redusere risiko for smitte videre til sårbare grupper i samfunnet vårt.
 
Vi i Bergersen Flis opprettholder så langt det lar seg gjøre normal drift og alle våre butikker, proffsentere og lager er åpne for våre kunder.
 
Men for å beskytte våre ansatte, kunder, samarbeidspartnere og alle rundt oss i samfunnet, innfører vi nå skiftordning i butikkene og på vårt sentrallager samt hjemmekontor for mange ansatte. Dette er med på å redusere risiko for smitte.
 
Det innebærer at vi reduserer våre åpningstider noe på kveld og helg, og at vi blir færre medarbeidere på jobb samtidig. Tiltakene vil kunne medføre noe lengre leveringstid på varer ut fra vårt sentrallager på Kolbotn.
 
Våre leverandører melder om normal drift, men det kan være situasjoner der vi opplever noe økt leveringstid. Vi ber derfor om at våre kunder har tett dialog med oss fremover om kommende prosjektleveranser. Og å være ute i god tid med bestillinger av varer, slik at vi kan planlegge leveransene i forhold til denne situasjonen.
 
Men våre lagre er per nå fulle, og vi skal gjøre så godt vi kan for å gi en så god service som overhodet mulig under de rådende omstendigheter. Muligheten for ekspressleveringer vil dessverre være noe begrenset i nåværende situasjon.
 
Alle våre selgere er tilgengelige via telefon og e-post, og våre butikker, proffsenter og lager er som sagt åpne for våre kunder.

Konkret info om våre åpningstider på butikk, proffsenter og lager finner dere til enhver tid oppdatert for hver avdelinger her (kan avvike)

Vi anbefaler alle å følge helsemyndighetenes råd om å ha god hoste- og håndhygiene, unngå store folkeansamlinger, holde minst 1 meter avstand til de rundt deg og la være å håndhilse på andre. Informasjon fra Folkehelseinstituttet finner du her www.fhi.no