KAMPANJE DANSANI CALIDRIS

Gratis valgfri farge.

Spar opptil 30%.

Kampanjen varer til 03.juli.

Skjermbilde 2021-06-07 kl. 09.05.32.png

Dansani Calidris – Eksklusivt bad i kompromissløs dansk design

Dansani Calidris baderomsmøbler er kompromissløs kvalitet til et eksklusivt bad. Dette er serien til livsnyteren som gjerne vil skjemme bort seg selv med de beste naturmaterialene og det ypperste av dansk håndverk og design. Serien er designet ut fra én enkel tanke: Å skape en komplett møbelserie som gjør det mulig å innrede et rom funksjonelt og stilrent, uavhengig av rommets størrelse og form.

Grunnformen i Dansani Calidris er et kvadrat på 20x20 cm. Fra dette prinsippet utfolder serien seg i en lang rekke elementer. Designuttrykket er likt i alle møblene, men de leveres i forskjellige dybder, bredder og høyder.

De elegante linjene er videreført i de eksklusive servantene og bordplatene som er enkle å tilpasse så de passer perfekt inn på ditt baderom. Serien rommer også et stort utvalg ekstra skap, matchende speil og forskjellige former for belysning som gjør det både enkelt og morsomt å innrede et l eksklusivt bad, uavhengig av størrelse og form.

Skjermbilde 2021-06-07 kl. 09.06.29.png
Skjermbilde 2021-06-07 kl. 09.05.52.png

Sett farge på baderommet

Med Dansani Calidris kan du skape ditt eget, unike uttrykk i et eksklusivt bad ved å velge akkurat den fargen du ønsker. Velg blant mange forskjellige standardfarger innenfor de to fargesystemene NCS og RAL.

Det koster kun et oppstartstillegg.

Du får ikke kun dører, skuffer og skap i akkurat den fargen du ønsker, men også tilbehør som krakker, speilrammer og hyller.

Lek med fargene og skap ditt helt unike uttrykk.

Bryt ned grensene

Skap sammenheng mellom baderom og soverom, eller mellom baderom og entré. Med Dansani Calidris høyskap på soverommet, servantskap med speilløsning på et eksklusivt bad og skap som er tilpasset entreens oppgaver, oppnås en eksklusiv rød tråd gjennom boligen der håndverk og design går hånd i hånd. Det er kun fantasien som setter grensene.

Bergersen flis-09083-Edit.JPG
Skjermbilde 2021-06-07 kl. 09.14.41.png

Besøk oss for mer informasjon  

 

Vi har flott utstillinger med 

Dansani Calidris i våre butikker.