UNIT_FOUR_HOTELLOBBY_032015.jpg

UTVALGTE PROSJEKTSERIER

 

Her ser du en oversikt over våre mest populære prosjektserier av fliser som kan benyttes i alle typer områder hvor det settes høye krav til kvalitet og moderne uttrykk. Vi stikker gjerne innom ditt kontor med prøvemateriell og prosjektpriser.

IMG_1456.JPG
MODULSYSTEM

Bergersen Flis tilbyr modulfliser fra flere leverandører. Dette er fliser som gjør at du kan blande mange ulike størrelser og farger og der fugene matcher i overgangene.

FDV

Hos oss tar vi FDV, forvaltning,drift og vedlikehold, på alvor. Ta kontakt med oss for god FDV-dokumentasjon på alle produktene som er levert av oss.

Skjermbilde 2018-01-30 kl. 15.41.18.png
REFERANSER

Her finner du en bildekavalkade av mange av våre referanseprosjekter som Operaen i Bjørvika, Tjuvholmen og andre leveranser vi er stolte av å ha bidratt til.

FØLG OSS PÅ INSTAGRAM

Ved å følge oss på Instagram kan du hele tiden være oppdatert på spennende løsninger vi har levert og nyheter fra flisverden.

Skjermbilde 2019-06-12 kl. 21.03.01.png
FASADESYSTEM

Vi har gode kvalitets-systemer for å kle fasader med flis. Enkelt renhold og vedlikehold og et spennende og annerledes uttrykk er noen av fordelene

PROFF

Den profesjonelle håndverkeren har alltid stått i sentrum hos Bergersen Flis. Vi tilbyr proffklubb, kursvirksomhet, knallgode storkjøpsavtaler og flotte proffsenter med dedikerte medarbeider som står kun til proffens tjeneste. Sammen med Ardex og vår tekniske avdeling bistår vi også i alle saker der hvor du som kunde trenger teknisk assistanse i forhold til alle typer problemstillinger vedrørende fliser og kjemi. Kontakt våre avdelinger i Tromsø, Bergen, Oslo, Trondheim eller Hamar for nærmere informasjon om hva vi kan tilby våre proffkunder.

Skjermbilde 2018-08-16 kl. 09.13.29.png
PROFFKLUBBEN

Bergersen Flis har sin egen proffklubb. her kan våre medlemmer nyte godt av kurs, klespakker, arrangement med spesialtilbud og unik oppfølging i en hektisk hverdag.

Stikk innom ett av våre proffsenter for mer informasjon eller ta kontakt med en av våre proff-selgere.

Skjermbilde 2017-01-25 kl. 15.03.01.png
ARDEX ny praktisk guide

Les Ardex nye lommeguide her. Med lommeguiden fra Ardex har du alltid et praktisk og informativt hjelpemiddel for hånden.  Her finner du all info du trenger om hele Ardex sitt program.

PROFFSENTER

Alle våre butikker har egne proffsenter som er dedikert til våre proffkunder. Her får du hjelp uten å måtte stå i kø i butikken først og vi har ett av markedets største utvalg av kjemi, verktøy, Wedi-plater og el-verktøy med fokus mot murerfaget. Til meget fordelaktige priser.

ARDEX

Vi har teknisk kompetanse på alle produktene fra vår tyske leverandør Ardex. Sammen med det norske Ardex-teamet reiser vi land og strand rundt og hjelper vår proffkunder med gode produkter for å løse de daglige utfordringer. Høy teknisk kompetanse kombinert med produkter med lavt forbruk, hurtig tørketid og høy kvalitet gir deg en trygg hverdag.

Skjermbilde 2015-11-30 kl. 10.07.26.png
WEDI 

Bergersen Flis er leverandør av kvalitetsproduktene fra tyske Wedi, en av verdens mest annerkjente produsenter av membran-plater. Vi har teknisk ekspertise til å løse alle type utfordringer med denne type byggeplater. Blant annet er vi spesialister på SPA-anlegg bygget med disse produktene. Les også mer om de fantastiske mulighetene som finnes i ferdige dusjbunner, snegledusjer og fliskledte benker.

KONTAKT PROFF

 

Ta kontakt med våre proff- og prosjektselgere for tilbud, flisprøver, anburdsregning eller teknisk assistanse til ditt prosjekt :

Oslo :

Kai Lund : kai.lund@bergersenflis.no

Rolf Nylund : rolf.nylund@bergersenflis.no

Markus Løvø : markus.lovo@bergersenflis.no

Trondheim :

Jan Ove Skjelstad : jan.skjelstad@bergersenflis.no

Kjell Arne Hestvik : kjell.hestvik@bergersenflis.no

 

Bergen : 

Arne Kråkenes : arne.kraakenes@bergersenflis.no

 

Tromsø :

Jan Ivar Andreassen : jan.andreassen@bergersenflis.no

KONTAKT ARKITEKT

 

Ta kontakt med våre arkitektmedarbeidere for prøver, tilbud og all annen assistanse du måtte ha behov for :

Oslo :

Ann-Margreth Kvammen : ann.kvammen@bergersenflis.no

Anders Poulsson : anders.poulsson@bergersenflis.no

Anita Gjerde : anita.gjerde@bergersenflis.no

Tron Nystad : tron.nystad@bergersenflis.no

Trondheim :

Snorre Stølen : snorre.stoelen@bergersenflis.no

Bergen : 

Erik Taule : erik.taule@bergersenflis.no

Tromsø :

Aleksander Biti : aleksander.biti@bergersenflis.no